Costs – Hungarian Patient Information

Költségek – magyar beteginformáció

Ha eldönti, hogy szeretné folytatni a kezelést, elkerülhetetlenül fontos kérdés lesz, hogy mennyi lesz a költsége? Mivel a fogászati ​​implantátumok nem tartoznak a legtöbb fogászati ​​biztosítási tervhez, úgy tűnik, mintha nagy befektetés lenne a mosolyodban.

Számos félrevezető információ van az online költségről, például egyes fogorvosok kiemelik az implantátum elhelyezésének költségét, de felszámolják a koronát, az abutmentet és a kezelés egyéb szempontjait. Szüksége lehet további eljárásokra is, mint a csontpótlás vagy a lágyszövet (gumi) növelése, amelyek mindegyike extra költséggel jár.

Ezek a rejtett díjak félrevezetőek és zavaróak a betegekre. Kérjen kezelési tervet és teljes költséget.

Miért drágábbak az implantátumok, mint más alternatívák?

A fogászati ​​implantátumok előállítása költséges, és a folyamatos klinikai kutatás segít az anyagok és kezelések folyamatos fejlesztésében. A legjobb fogorvosok a legmagasabb minőségű implantációs rendszereket használják annak érdekében, hogy a betegek megbízható megoldásokat kapjanak, amelyek nagyszerű, hosszú távú eredményeket biztosítanak. A magasan képzett fogászati ​​laboratóriumi szakemberek egyéni, természetes megjelenésű kerámia fogakat hoznak létre, amelyek az abutmentsen helyezkednek el, ami természetes megjelenésű mosolyt eredményez. A fogorvosi rendelőn saját fogászati ​​laboratóriuma lehet, vagy kereskedelmi fogászati ​​laboratóriumban dolgozhat.

Amint az alábbi ábrán látható, bár az implantátum összköltsége kezdetben több, mint egy három egységes híd, idővel 7 év után átlagosan a jobb pénzügyi választásnak bizonyul. A három egységes híd egy közös alternatív terápia, ahol a fogorvos eltávolítja az összes zománcot a szomszédos fogakból, majd a protézis fém és / vagy kerámia szerkezetet tetejére cementálja, hogy kitöltse a rést. A hidak gyakran szükségessé teszik a folyamatos kiigazítást és az esetleges cseréjét, mivel az elkészült fogak romlanak, néha endodontikus gyökércsatorna terápiát igényelnek, vagy egyszerűen csak átadják a rágási mozgás alatt jelenleg alkalmazott további erőt. Végül egy híd nem tudja megőrizni a csontot ugyanúgy, mint az implantátumok.

A 2008-as amerikai fogászati ​​felmérés adatai JP Morgan

A fogorvos teljes körű vizsgálatot végez a kezelési terv elkészítéséhez. Ez a vizsgálat ingyenes, vagy felszámítható, vagy levonható a kezelés költségeiből.

FAQ